اخبار طبری
ﺳﻪشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۱۴

زمان و مکان جشنواره

زمان برگزاری جشنواره : روز شنبه  18 دی - ساعت 9 الی 12

آدرس  مکان جشنواره: بلوار فرح آباد ( جاده دریا ) ، کیلومتر 17 ،مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص ) - سالن همایش مصباح

چهارشنبه ۱۳۹۵/۰۹/۲۴

ارتباط با دبیرخانه جشنواره

جهت برقرای ارتباط با دبیرخانه جشنواره  و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

011-33044858-9

شنبه ۱۳۹۵/۰۸/۲۹

تمدید زمان ارسال مستندات پژوهشی - بخش بین دانشگاهی

زمان ارسال مستندات پژوهشی جهت شرکت در بخش بین دانشگاهی جشنواره تا  10 آذر تمدید گردید.

زمان ارسال مستندات- بخش بین دانشگاهی

ارسال مستندات پژوهشی جهت شرکت در بخش بین دانشگاهی به دبیرخانه جشنواره از 15 الی 30 آبان  وتنها از طریق ایمیل جشنواره  که در قسمت درباره جشنواره قید گردیده میسر می باشد.

زمان ارسال مستندات کارشناسان - بخش درون دانشگاهی

زمان ارسال مستندات پژوهشی کارشناسان جهت شرکت در بخش درون دانشگاهی(کارشناس برگزیده) تا پایان روز کاری شنبه  13 آذر می باشد. کارشناسان محترم مدارک پژوهشی خود را با آیین نامه موجود در سایت جشنواره تطبیق داده و به واحد پایش و ارزشیابی معاونت تحقیقات و فناوری تحویل نمایند.

زمان ارسال مستندات دانشجوی برگزیده - بخش درون دانشگاهی

دانشجویان محترم جهت شرکت در بخش درون دانشگاهی (دانشجوی برگزیده) جشنواره ، مدارک خود را به دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده مربوطه تحویل نمایند.

درضمن زمان ارسال مستندات تا 13 آذر می باشد.

دوشنبه ۱۳۹۵/۰۷/۱۹

پنجمین جشنواره تحقیقاتی طبری برگزار می گردد.

به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران اقدام به برگزاری پنجمین جشنواره تحقیقاتی طبری می نماید.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مازندران می باشد. طراحی و تولید: IT-Bonyad